Takläggare Gävleborg

En snabb takläggare i Gävleborg

Om oss

Din takläggare i Gävleborg

Tio-Tak är specialister inom takrenovering och takläggning och vi åtar oss uppdrag över hela Gävleborgs län. Våra jobb föregås alltid av en noggrann planering och där du som kund får ta ställning till om huruvida du vill gå vidare med oss efter att du fått en kostnadsfri kalkyl.

Vi jobbar alltid efter en personlig kontakt och där ingår självklart en personlig planering av varje projekt. Tio-Tak ger garanti på våra jobb. Plåttaken du köper och som sätts på plats av oss har en teknisk garanti på 50 år och en kosmetisk sådan på 20 år. En trygghet.

Vi ser till varje detalj vid våra jobb och vi ser alltid till att det material vi använder är av högsta kvalitet – något som är möjligt i och med att vi har en fabrik i Nådendal, Finland, där vi tillverkar vår plåt. Tio-Tak jobbar snabbt och effektivt; vi har e stor maskinpark och i och med att vi planerar ner på detaljnivå så kan vi också jobba snabbare än andra takläggare i Gävleborg – utan att slarva eller fuska. Vi kan även erbjuda våra tjänster inom dessa områden:

  • Fönster/dörrbyten
  • Byte av hängrännor
  • Byte av stuprör
  • Fasadrenovering
Jobba med en effektiv och snabb takläggare i Gävleborg!